Najnovšie recenzie zo sekcie Strúhadlá
- Žiadne slzy
- Rýchlo nakrájané
Máme doma už druhý kus takže som vedela ako funguje a čo objednávam, seká, krája super,takže môžem len odporúčať
- Prvý V krájač som si kúpila ešte cca pred 30 rokmi a tento sa s tým nedá porovnať. Vydržal mi dlho, bol stabilný, lišty sa nevyťahovali, dali sa ľahko a pevne zasanúť. Strúhanie bolo pohodlné a rýchle. Na novom mi krájanie trvá dlhšie, ochranný bežec sa ťažko pohybuje aj pri obyčajnej mrkve, či kalerábe, radšej to potom dokrájam ručne. Nie je to náhrada za starý, ako som si myslela, s ním má spoločnú akurát farbu. Stáva sa z neho kus, čo zaberá miesto v šuflíku, lebo mi je ľúto vyhodiť 55€, ktoré som za to zaplatila. Žiaľ, budem používať klasiku zo Slovenska, antikorový strúhač, ktorý síce nemá ten rez, ale je bezpečnejší a rýchlejší. Okrem toho som bola nútená vyžiadať si návod na používanie, pretože som sa bála, že pri obsluhe dolámem umelú hmotu.
- Zatiaľ v pohode
- dostatocne ostry
- velmi tazko sa s nou skrabe
- Jednoduchšie lúskanie orechov
- Pekne vyzera
- Musim to rucne na drobno nasekat aby som z toho mohol spravit este drobnejsie
- Zaseava sa po 2 pouzitiach
- Plastový šmejd
Vyzera to kvalitne ale po dvoch cibuliach,to rvno mozem hodit do koša. A cibuľu som musel na drobno rozsekat aby sa vobec pohol.
- Perfektný, veľmi pekne kraja.
- Ešte som neskúšala
- Rychle vybavenie
- Pevnejšie prevedenie.
dobrý pomocník na lúpanie orechov
Na tvrdé orechy
Škrabka ostrá ,rýchlo ošúpana zelenina,zvlašt zemiaky
Luskáčik na orechy pákový
Tadeusz Kowalewski
Pridané: 20. decembra 2022
(naposledy upravené 20. decembra 2022)
Zakúpený v Margaretkashop
- Ok.
Táto pomôcka sa v kuchyni využije na 100%
- nevyskusany ale vyzera ze je silny
Praktický, konečne vyrábame zaujímavé tvary zo zeleniny.
- Pre deti bezpečne krájanie
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »